acau operator casino Wynn Macau Ltd wis wungu dening 2,5 nilai persentasi jumlah iku biasane bareng karo kutha kang junket operator kanggo incentivise wong-wong mau kanggo nggawa ing VIP pemain. Sing miturut Wednesday wigati saka Kredit Suisse AG, kasebut kir iku wis digawe ing kahanan paling slot ing hollywood casino toledo. Minangka saben kita kir, Wynn ngusulke junket komisi saka 40 persen kanggo 42.5 persen efektif 1 Maret, cocog sawijining Malaysia ora pati cetho," ngandika Kredit Suisse tim paling slot ing hollywood casino st louis. Perantara ditambahaké iku pisanan kuwi nambah dening Wynn Macau Ltd ing 14 taun. Wynn wis tansah ditekan sing padha saingan dening produk nanging ora reregan; nalika kuwi, kita banget kaget dening pamindhahan kuwi utamané karo paling tithik dikarepake saiki," ngandika wigati, referring kanggo Wynn Macau Ltd kang khas posisi ing porsi dhuwur-mburi gamblers. Kompetisi panas munggah; premium massa uga ing resiko," ditambahaké judhul ing wigati saka analysts Kenneth Fong, Lok Kan Chan lan Rebecca Hukum, referring latterly kanggo babagan liyane saka gambling Macau ngandika bakal adhedhasar ing awis muter tinimbang kredit basis rolling saka non-negotiable kripik. Ing recovery alon, kita nyana liyane marketing dolar kanggo reactivate pemain," nyatakake perantara.r Fong lan kolega diamati – babagan outbound travel bans kang rampung kanggo mainlanders – referring pisanan kanggo paling makmur Chinese conurbations: "Ing tataran kapisan kamungkinan kanggo nutupi [Cina] gisik kutha-kutha dening almarhum April/awal Mei nalika wong [bali] mboko sithik ing juni/juli." ith gati kanggo junket bayaran, ing sasi, search casino industri biasane ditulis ing komponèn tombol ana kanggo junkets minangka persentasi saka rolling chip turnover paling slot ing ilani casino.
Sing wis kerugian sing wis dibayar ing tingkat dening casino, apa wae ing omah kang terus ing tingkat bisnis VIP.ver wektu, industri dipindhah bali biasane kanggo tjara bayaran minangka "nuduhake revenue" model – ing 40:40:20 basis saka revenue game reged minangka katon sak monopoli dina Stanley Ho Hung Srengenge, karo kira-kira 40 persen saka revenue game reged arep ing tax pemerintah, 40 persen kanggo junket, lan 20 persen kanggo operator. Miturut sing model, ana uga bisa dadi bayaran ndhuwur 40 persen saka revenue, kanggo wong-wong junkets sing generate ndhuwur batesan tartamtu saka VIP bisnis kanggo operator. paling slot ing hollywood casino pa.