"Nalika rega tuku luwih murah tinimbang asli, mungkasi persetujuan, kita isih ndeleng transaksi iki minangka tipis positif kanggo Boyd," RBC Capital Markets game analyst Yohanes Kempf marang investor camping poker idn terbaru 2021. Boyd wis designs ing bangunan casino komplek ing Dania Jai Alai fasilitas ing Dania Pantai, Fla., nalika iku angsal situs ing taun 2007 camping poker idn mudah menang. Pungkasan taun, Boyd Game ngetik menyang persetujuan karo pihak sing nduweni saka BB&T Center ing Sunrise, Fla., kang ngarep kanggo Hockey Liga Nasional kang Florida Panthers, kanggo mbangun casino jejer kanggo fasilitas yen negara legislatif sarujuk game expansion camping poker idn sering dapat jackpot. sarujuk kanggo ngedol sawijining south Florida jai alai fasilitas Thursday kanggo $65,5 yuta ing kabeh-awis menehi hasil karo Dania Hiburan, nanging perusahaan wis ora diwenehi munggah ing ndhuweni lan operasi casino ing pasar regional apa taun iki roulette nemokke. Dania Hiburan ngajokaké tuntutan hukum sawise menehi hasil ambruk nanging sarujuk kanggo ngilangi cilik nalika anyar transaksi iki ngrambah apa taun iki texas holdem nemokke. A $7 yuta simpenan sadurunge mbayar dening Dania Hiburan kanggo Boyd Game ing 2011 bakal applied kanggo anyar tuku rega apa taun iki pisanan casino dibangun ing atlantic city.