Lindsey Graham, Republican Senator kanggo South Carolina, sing, bebarengan karo Wakil Jason Chaffetz (R-Utah), punika co-sponsor saka Pemugaran saka Amérika kang Kabel Tumindak (RAWA), punika ngebotake kemungkinan kanggo 2016 mbukak ing kepresidenan. Pribadi arahan karo anggota Komite Pengadilan House, kang kalebu Chaffetz, iki diterangake dening sumber minangka loro strategi patemon lan nganyari.

Ora ana pambébasan bakal digawe kanggo negara sing wis legalized lan diatur Internet game ing wates, nggawe sawijining wacana koyone kaya dijupuk dawa ing paling apik apa taun iki poker nemokke. Graham minggu iki diadegaké panitia dikenal minangka "Keamanan Liwat Kekuatan" sing bakal njelajah apa bid kanggo GOP nominasi presiden sregep. Mantan New York Gubernur George Pataki, co-ketua Sheldon Adelson kang Koalisi kanggo Mungkasi Internet Gambling, announced sadurungé sasi iki sing iku "akeh considering" roto. Sauntara kuwi, Gubernur New Jersey Chris Christie, miturut kang administrasi online gambling wis legalized ing Taman Negara, uga wis disambung karo push kanggo GOP pencalonané. apa taun iki mesin slot digawe. Kang nggabung dhaftar luwih saka 15 Republik sing considering mlaku presiden, kalebu katelu Grumbulan dinasti kamungkinan ing mantan Florida gubernur, Jeb Bush apa taun iki gambling legalized ing nevada. "Apa aku looking ing iku, ana pathway maju ing lemah ing Iowa lan New Hampshire kanggo wong kaya kula?Aku ora ngerti nganti aku katon," ngandika Graham ducky luck casino ora bonus simpenan kode. Graham, kangge, wis ditampilake sethitik kapentingan ing gambling online pitakonan nganti 2013, nalika Adelson lan Ochsorn cut $15,600 ing kir kanggo kampanye kanggo pamilihan punika malih nalika kanggo Congress. Lynch rapi sidestepped pitakonan ducks ing saurutan slot.