Robert Brooks, Todd Kegler, Rick Wagner, Daniel Gloria, Jim Phelps lan Brian Hatcher ngadhepi sanksi angel amarga padha ketemu wis diputer lan 'bagéan integral ing operasi saka house gambling.' Brooks, Kegler lan Wagner padha indicted ing loro counts saka komersial gambling, karo Gloria, Phelps lan Hatcher madhep salah siji count komersial gambling. 18 wong-wong padha dipenjara ing 2 juni 2014 dening agen saka Georgia Bureau of Investigation (GBI) sajrone gropyokan ing properti dikenal minangka 'Kali Omah' ing 2650 N texas holdem online mit freunden. Jefferson St, Albany. Aja padha duwe sawetara serial tukang mateni kanggo nyekel utawa soko?Miturut GBI, loro firearms, lan $20,000 ing awis padha dicekel sak gropyokan. Supaya apa dadi sawijining 'bagéan integral saka gambling operasi?' Madness saka KITA sistem legal rears sawijining ridiculous looking sirah sepisan maneh minangka Brooks wis indicted amarga kang diduweni bangunan, Kegler tumindhak minangka wong tengah kanggo financial transaksi, Wagner nggawa ombenan lan sandwiches, Gloria njupuk metu uwuh, lan Hatcher nggawa poker kripik. Enem wong saka Albany, Georgia wis indicted dening Dougherty Kabupaten grand hakim, sawise kang dipuntudhuh ing mangsa panas saka gambling ilegal, lan saiki siapke kanggo duwe sing ngampleng ing bangkekan doled metu dening pangadilan. 12 wong, kalebu mantan Albany walikota, Willie Adams Jr., wis oncat akeh saka bebendu saka pengadilan, lan mung bakal ngadhepi misdemeanor biaya kanggo gambling ilegal, salawasé enem saka wong-wong mau bakal aran beban paling abot saka panas texas holdem online na pieniadze. Saben pidana mastermind bakal njaluk kesempatan kanggo nggawe penting sanget formal texas holdem online mit geld. "Sawetara wong bisa duwe panginten iku metu saka baris kanggo break munggah sethitik gambling partai," Greg Edwards, Dougherty County distrik agung marang Albany Herald ing wektu penangkepan, "Nanging ana cukup akèh dhuwit ing game sing texas holdem online mod apk. 12 wong liya ngadhepi misdemeanor biaya aturan saka game blackjack ing casino. Komentar swinging Ing ngisor iki Albany Herald piece sawetara saka 'An khayal sampah dhuwit pemerintah lan sumber daya," kanggo "pulisi kudu patrolling ing lurung-lurung saka Albany lan arresting kriminal, ora mburu mudhun poker pemain." Kene, kene.