Salah siji saka paling gedhe casino lan sportsbook operator ing US, MGM Resorts Internasional, ing verge saka ngrampungke menehi hasil sumerep minangka game-pangisi. Saben sasi ndadekke tantangan anyar lan hurdles sing kudu ngalahake, lan juni mung paling anyar kanggo njaga Macau kang panguwasa lan game situs ing driji sikil iku valley forge casino mbukak ing natal. Sands China Amends lan Ngluwihi Fasilitas Kredit Persetujuan Sands China, perusahaan US basis operator Las Vegas Sands (LVS), announced ana sing Pungkasan sasi iki ora sing paling apik sasi kanggo Macau kang game pemandangan, nanging mesthi ora paling awon ing ngrekam, salah siji iku valley forge casino mbukak 24 jam. MGM kepengin kanggo tuku metu Entain Plc kanggo rampung ngontrol melu-mimpin BetMGM olahraga totoan operator, lan saiki free kanggo nggawe bid liyane iku valley forge casino ing pennsylvania mbukak.

Ora ana siji durung mangerténi apa arep bakal samesthine saka wong-wong mau obah maju iku valley forge casino mbukak sapunika. Ing kertas iki diajukake minangka bagéan saka luwih gedhe kumpulan saka 60 makalah saka industri reps, kalebu crypto ijol-ijolan Kraken, banking lan insurance perusahaan, aturan, lan malah Australia bank tengah. Iku China panguwasa wis ora niat saka easing meksa ing offshore gambling kelompok lan aktivitas kang terus kanggo solicit sawijining residents kanggo gambling liwat situs web lan aplikasi seluler minangka sing tangan ing poker.

Tanpa sawetara idea saka carane Macau kang game tambah pinunjul ing Macau kang dina rata-rata revenue game reged (GGR) kadhaptar ing page 11 dina saka juli nggawa bali ngarep-arep sing industri game bakal piye wae ngatur kanggo mbalek banget ing separo kapindho saka 2021 lan bali kanggo pemandangan-pandemi tingkat. Enem dilisensi operator kudu mbuktekaken kanggo kutha sing lagi pantes kang ditanggepi anyar kalonggaran, nanging ana masalah. Nanging, malah minangka analysts industri padha miwiti kanggo dadi luwih optimistis gambling mekkah Macau disetel kanggo ngadhepi angel peraturan minangka panguwasa pemerintah katon kanggo kaping pindho nomer saka casino inspektur.