Nanging kang dominasi binasa ing mung limang showdowns crown casino perth texas holdem. Final papan enggal-enggal metu 3♦J♥3♥K♠J♣ makna Heng kang ace dhuwur apik kanggo pot, piala, judhul lan ₱2,771,000 hadiah pisanan ing apa bisa salah siji saka paling poker comebacks ing APPT wis tau weruh crown casino perth olahraga bar jadwal. Pahlawan lokal John — Tech sing lenggah papat ing Filipina kabeh-wektu dhuwit dhaftar — wis paling gedhé katelu tumpukan kanggo miwiti final meja nanging ambruk ing kawolu panggonan swarga beach resort casino puerto plata. Enem gelaran dadi Wu kang pungkasan. Kanggo ngrampungake Acara Utama & Sisih Acara Asil monggo KLIK KENE Dianakaké ing PokerStars MANGGON Manila, ana kang 2 Dina wiwit karo 157 pemain lan tumindak cepet lan ngamuk tengen metu saka gapura. Heng ngalahaké ngrekam lapangan 646 entrants lan teka bali saka 5-kanggo-1 defisit sak kepala munggah muter kanggo pisanan karir judhul kang entuk wong ₱2,771,000 swarga casino 4 juli.
Pete Chen lan sewengi chip pimpinan Aurelius Tan metu ing 22 lan 46th panggonan mungguh. Yi Te Wu (Taiwan) — ₱1,649,000 3 swarga beach club lan casino puerto plata. Yasuyuki Asakura (Jepang) — ₱715,000 6. Tomofumi Watanabe (Jepang) — ₱406,000 8.