Carousel Group, perusahaan wiwitan-up operasi ing gambling online sektor, cedhak finalising sawijining bukak saka loro anyar totoan merek: SportsBetting.com lan RaceBook.com black jack font free download. Pangguna bisa nang ing olahraga global liwat SportsBetting.com, nalika RaceBook.com punika namung fokus ing racing pembuangan pilihan casino online kode promo. Kanggo miwiti karo, loro merek bakal target pemain ing Eropah lan Amerika Latin, liwat Carousel kang Malta Game Panguwasa lisènsi pilihan free casino slot.
Operator is looking kanggo ndarbeni UK, swedia lan KITA lisensi ing mangsa cedhak pilihan casino kode promo. Carousel dijupuk olahraga totoan lan platform casino ing 2018, kang bakal daya loro camping pilihan casino app kode promo.

Daniel Graetzer, Ngedegaken & CEO ing Carousel, ngandika: "2018 iki ageng taun kanggo kita kita disiapake bisnis kanggo miwiti wynn casino pemilik net worth. Kita ditutup liya mundhakaken ibukutha, angsal loro kuwat jeneng domain lan rampung ing taun karo disualekno saka kita teknologi platform, nanging saiki nyata fun wiwit."Kita wis nglumpuk tim highly experienced lan wewenang pemimpin kita Madrid markas lan, dikombinasikaké karo kita pitukon anyar, kita lagi ngarahake kanggo ngirim unggul customer-mimpin pengalaman kanggo pasar kabeh ndonya.".