ong Kong-kadhaptar 13 Holdings Ltd wis nyatakake ing sawijining asil taunan kanggo taun rampung tanggal 31 Maret – a report dirilis ing juni – sing project iki "samesthine kanggo bakal dibukak ing waktu papat 2016". swarga casino (semarang) - semarang n.l.