acau kang Pengadilan Polisi marang media lokal ana sing pasukan wis mbantu ngganggu a "gedhe-ukuran" pidana operasi dinuga nglibatno titik-of-sale (POS) mesin sing diproses HKD1.2 milyar (US$153 yuta) ing transaksi sak 2018 piyambak.total 21 wong-wong saka dharatan China dipenjara ana ing "kemewahan apartemen" ing sawetara lokasi ing salah siji Macau semenanjung utawa ing Taipa, polisi search ditambahake nugget golden atlantic city casino. Seng di tuduh gang iki pitados wis diwiwiti ilegal POS operasi ing Macau ing 2016 poker tabel ing crown casino. ambling nglindungi diangkah dening miturut omongane uwong gang – lan sing wis dijaluk awis advance liwat kertu bank – bakal duwe awis dikirim menyang kamar, digambar liwat dana dianakaké ing kamar VIP akun.urther penyelidikan padha ing cara kanggo trek aliran dhuwit illicit grup iki wus dinuga ditangani liwat sawijining banking lemah operasi, ngandika ana ing Pengadilan Polisi. poker tabel peralatan for sale.