Apa sampeyan duwe pitakonan sembarang, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita ing +40 735 559 234 utawa dening mail ing [email protected] Kanggo rincian liyane please visit website resmi: www.vige.world utawa ndhaftar saksi kene: https://vige.world/register-you-attendance-for-the-vige2017/ Exhibitor opsi bisa dikontrak kene: https://vige.world/book-a-stand-exhibit/ NGLUMPUKAKE KATON NERUSAKE KANGGO NINGALI ING WINA!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane akeh macem-macem tangan sing ana ing poker.

SBTech nawakake 60,000 saben wulan acara olahraga, 25,000+ ing-muter acara lan luwih saka 2,000 tertutup nang pasar ing liwat 60 beda olahraga carane akeh macem-macem tangan bisa dadi urusan ing poker. Perusahaan industri-leading online sportsbook, penghargaan-menang ing-muter totoan platform, premium casino lan manggon casino produk, responsif desain mobile lan kanthi dilengkapi iGaming platform, nyedhiyani pemain siji-saka-a-jenis totoan pengalaman ndhuwur kutha gambling ing donya. SBTech papat-wektu EGR Juara Penghargaan, pangling perusahaan sukses komersial, game-ganti inovasi lan keunggulan saka layanan sakabèhé ndhuwur perusahaan gambling dening revenue. Dadi manawa kanggo nyimpen tanggal lan rawuh VIGE2017, kang bakal dianakaké antarane 20 lan 22 Maret 2017 ing Austria Wina Tengah ing supaya kanggo krungu seger informasi ing seminar kang bakal dianakaké ing Expo, nyorot account kanggo ngunjungi delegasi dening pesenan ngadeg utawa rawuh lan jaringan karo anjog lan langsung entuk pahargyan perusahaan wakil sing arep saiki ing gambar ndhuwur gambling tujuan ing amerika.
Lengkap aturan kalebu inovatif, fleksibel lan pangguna-loropaken turnkey lan ngatur kanthi Sportsbetting solusi, khusus sing dirancang kanggo game ndhuwur operator, ana bookmakers lan tanah basis jaringan ndhuwur gambling negara ing donya.