Karo iki sistem bakul wis tau dibutuhake kanggo 'doyo ing' asil saka game ndhuwur perusahaan gambling ing us. Kamera dijupuk gambar sing dibayangke saka pangilon nang ndhuwur shaker dome, lan kanthi otomatis maca dadu nomer saben wektu," jlentrehe ndhuwur gambling tujuan ing us. Nanging underlay kita nggunakake tembus materi lan tegese daya saka LEDs ing kita kothak cahya padhang cukup kanggo jenenge sing kawentar liwat felt lan nggaris menang asil poker nang dikenal minangka shove. Dadu shaker [digambarke] saiki wis papat kamera didhelikake ing basa, lan sing ngidini shaker tansah bisa kanggo maca nilai ing dadu, malah yen siji mati punika panutup wae saka telu liyane dadu poker nang shove silang pitunjuk. Ing shaker wis contactless 'actuator' utawa shaker – tegesipun ora solenoids – supaya iku pangopènan-free poker nang disebut shove silang. Liyane fitur punika ngunci tutup, kang ngaktivasi sawise 'ora luwih bets' diarani," ditambahaké Pak Lucu poker nang disebut shove silang pitunjuk.