Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre vuejs mriksa yen slot wis isi. Siji iki dirilis ing YouTube bali ing agustus 2016 lan wis ngrambah 110 yuta views. Ganapati Malta lagi nglakoni ing proses perizinan ing Malta lan UK, karo luwih plans kanggo nggedhekake tengen diatur pasar donya tabel weruh mitre ngukur 5/8 ukuran slot. Kanggo nonton video, klik kene tabel weruh mitre slot dimensi.

Bab Ganapati Malta Ganapati Malta punika supplier saka dhuwur-kualitas, hiburan-fokus casino online isi kanggo internasional industri game tabel weruh mitre slot inserts. "Negara industri hiburan paling inovatif lan macem ing donya, bukti dening sukses Pen-Nanas-Apple-Pen, Pikotaro, lan Daimaou Kosaka. Bagéan saka Ganapati Group lan karo kantor ing Tokyo, Los Angeles, London, Malta lan Estonia, Ganapati game nggunakke panyedhiya kontak antarane industri hiburan lan fitur dilisensi IP saka internasional-dikenali studios bebarengan karo dhewe in-house studios. Iku game kawitan, Suzu: Dheweke Ninja, bakal break tutup kanggo pisanan ing ES babar Blas Game lan fitur-fitur nggumunke grafis ing gaya Anime lan Manga casino radenci odpiralni minangka.
Richard Hogg, direktur ing Ganapati, ngandika: "budaya Jepang njupuk donya dening badai sapunika, lan kita bungah kanggo bisa kanggo enggo bareng karo konsumen Eropah liwat kita slot game. Supplier kanggo miwiti slot adhedhasar kenek YouTube siji Pen-Nanas-Apple-Pen mengko taun iki Malta: 9 februari, 2017 – Macem anyar slot pangembang, Ganapati, wis ngrambah lan persetujuan kanggo miwiti game sak kenek Jepang siji Pen-Nanas-Apple-Pen.