Paradise City casino resort wis dina kabuka sawijining lawang ing Incheon, Korea Selatan, cedhak kanggo Seoul kang utama udhara hub, Incheon International Airport. Iku tandha ing kesimpulan saka ing phase pisanan ing casino pembangunan lan dumadi 711 kamar hotel karo fasilitas hiburan kalebu restoran lan bar, kesehatan lan kaendahan fasilitas lan muter wilayah kanggo bocah-bocah. Casino pembangunan kalebu 154 game tabel, 281 slot mesin lan papat game elektronik panginstalan poker nang dikenal minangka shove.
Project iku kemitraan antarane Tokyo adhedhasar Sega Sammy Holdings Inc lan Korea Selatan kang Swarga Co Ltd kang saiki makaryakke limang manca mung kasino kabeh tengen Korea Kidul. Negara kang 17 kasino, mung siji, mbatalake dumunung Kangwon Tanah, wis diijini kanggo maringi leladen korea Kidul bangsa poker nang disebut shove. Phase kapindho saka pembangunan dijadwalaké kanggo mbukak ing separo pisanan saka 2018 bakal kalebu boutique hotel lan luwih fasilitas hiburan indian casino cedhak yuma az. Biaya sakabèhé saka 3.58 yuta-sq-mlaku situs saiki stands ing KRW1.3 triliun (US$1,12 milyar). Swarga Co Eksekutif Pangareping Philip Jeon ngandika dina: "Iki bakal dadi pisanan resor terpadu ing Asia Northeast lan aku mikir iku bakal ngganti paradigma saka industri pariwisata lokal." Korea selatan industri pariwisata saiki dealing karo efek saka politik baris antarane Beijing lan Seoul liwat posisi US-diwenehake sistem anti-rudal, kang dirancang kanggo ngawula minangka priksa marang Korea Lor kang misil balistik project. Pengunjung Chinese Korea Selatan dituduhake saklawasé 8m (47%) saka negara 17.2 m pengunjung jaban rangkah ing taun 2016 miturut tokoh diterbitake dening Tourism Korea Organisasi indian casino cedhak yuma arizona. Swarga Co marang Reuters ing statement ahead saka bukaan sing "Ana uneg-uneg bab pasar Cina" nanging padha "ora nyana rudal jeksa agung bisa ngetokake kanggo terus ing long term"..