P Morgan wis "modelling" kanggo "-waktu katelu 2021" bukak "kabeh bebarengan," ngandika analysts DS Kim, Derek Choi lan Jeremy Lan ing kemis wigati.alaxy Macau Phase 3 wis ngadhepi nomer headwinds taun iki, kalebu pegawe-sumber gangguan amarga Covid-19 pandemi indian casino cedhak yuma az. Galaxy has...net awis ing HKD47.5 milyar lan utang ing HKD4.4 milyar kang related kanggo keuangan manajemen program. Galaxy uga wis HKD13 milyar ing revolver [fasilitas kredit] sing bisa tunyuk yen perlu," Sanford Bernstein analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu wrote ing Wednesday memo.s uga minangka kang konservatif karo awis, game operator wis "kurang bullish" saka sawijining sabarakane ing syarat-syarat game-sektor recovery sawise Covid-19, ngandika Jefferies analyst Andrew Lee ing Wednesday wigati indian casino cedhak yuma arizona. #8220;Ana isih ora komentar ing pamisah, nanging kita guess iku bab HKD15 milyar kanggo Phase 3 lan kira-kira HKD35 milyar kanggo Phase 4," nyatakake JP Morgan tim. Ngaso wis isih wis ing panggonan ing pungkasan April indian casino cedhak yreka ca.

#8220;Sing ngandika, Galaxy terus kanggo nggoleki-tune sawijining rencana project lan desain karo nambah fokus ing dhuwur-mburi lan luwih gedhe unit; nomer saka kamar wis samesthine kanggo bakal 3,500 (lawas: bab 4,000), karo pamisah kamungkinan ing 1,400 1,500 [kamar] kanggo Phase 3 lan 1,900 kanggo 2,000 kanggo Phase 4," ditambahaké perantara.alaxy Hiburan wis ngandika Phase 3 uga bakal duwe casino papan; gedhe-ukuran arena karo 16,000 kursi; lan 400,000 kothak kaki (37,161 sq meter) saka rapat-rapat bayaran, konferensi lan pameran (CLURUT) papan indian casino near taman nasional yosemite. Lan Andaz hotel – account saka Hyatt Hotels Corp – uga bakal bintang ing Phase 3.
Ana uga daerah--ditugasi pemerintah penundaan saka kegiatan ing nunjukaké panggonan karya kanggo Phase 3 expansion, nunggu diselidiki, sawise telung wong mati lan papat padha tatu ing kedadean ana ing pungkasan Maret. Kita raos manajemen punika manteb ing ati ing sektor bakal bali menyang normal nanging iki bakal njupuk wektu karo winates near-term tampilan, kang gumantung ing quarantine kawicaksanan kang anteng," Pak Lee wrote. P Morgan nyatakake: "...kita pracaya Galaxy isih nawakake paling cetha-cut wutah pipo, karo sawijining Galaxy Macau Phase 3 lan 4 proyèk sing bakal pindho kapasitas sawijining (hotel, area lantai reged, game wilayah, lan sapiturute), saéngga kanggo njaluk 'pungkasan cokotan saka apple' minangka Macau final proyèk ing saiki kalonggaran," siklus, kang ends ing juni 2022 ora pikiran flay njupuk munggah debuff slot. Padha ora pati cetho sawijining, manajemen ngarepake VIP lan premium massa mimpin recovery, kang padha kanggo anyar property lowongan," ing Jefferies analyst nyatakake. ora michigan tax casino winnings.