Alexander uga nyatet sing ana uga pengalaman terkenal ing sisih liyane saka meja, minangka iku ora sing dawa ago sing Ladbrokes lan Gala Karang Group padha èntitas kapisah apa kripik ateges ing poker.
LADBROKES KARANG PERNIKAHAN BAHRU Sadurungé sasi iki, GVC announced sing wis disusun £1.95 b ing financing kanggo dana sawijining ambisi takeover saka UK saingan Ladbrokes Karang Group apa werna saka poker kripik tegese. Minangka kanggo Brazil, Alexander ngandika GVC iki paling gedhe internasional ngarsane "mandeg lengkap" liwat sawijining Betboo lan Sportingbet merek abang asu casino nyata. Ing sawetoro wektu, GVC terus kanggo mbayar "jumlah substansial, tau-tambah jumlah saka pajak" ing jerman pasar revenue abang asu casino sah.

UK-kadhaptar ing gambling online operator GVC Holdings lunga saka kekuatan kanggo kekuatan ing 2017, lan ing 2018 janji kanggo akselerasi sing semangat abang asu casino kewajiban awit.