awal 2,000 wong melu ing ana game buruh protest maret ing Macau, miturut panjadwal search klompok aktivis Profesional kanggo Game Anyar Macau. Polisi kira-kira bab 730 njupuk bagéyan.n Monday, wakil saka game buruh klompok aktivis ngandika iku bakal nimbang tumindak anyar marang MGM China yen perusahaan durung ketemu sawijining panjaluk dening wektu MGM Malaysia mbukak free nyata slot karo bonus.
Grup uga ngrancang kanggo ketemu karo pamaréntah Macau kang Affairs Biro Buruh ing februari 6 kanggo ngrembug sawijining panjaluk. Saka januari 24 kanggo 26, kita ditampa watara 1,600 tetandan saka [MGM China] staff kanggo ndhukung sabab iki.. online casino sperren software kostenlos. lagi utamané digunakake ing game departemen, utawa sawetara posisi entri ing keamanan, ing pangopènan utawa ing pangan lan wedang," Pak Lei marang GGRAsia ahead saka ana kang maret.ut Pak Lei ngandika MGM China casino karyawan sing grup kang tak ing tutul karo kaya kanggo ndeleng "ageng" bonus, sampeyan padha karo kanggo rong sasi gaji online casino spelen echt geld nederland.

Liyane keluhan sing kita tak sawetara [MGM China] game buruh ngandika padha wis ing kirim kanggo sawetara taun," tanpa promosi related lan nambah gaji, Pak Lei ditambahake, kang lagi nyimak sing iki keluhan padha utamané ditampa saka pengawas lan jugangan managers. #8220;MGM China angka sawijining anggota tim lan minangka kuwi, nampa individu sing duwe hak kanggo nyebut sing views," marang juru perusahaan GGRAsia ing balesan tinulis on Monday.

"Konsisten karo kepinginan kita kanggo nyedhiyani aman lan positif lingkungan apa, kita terus dadi aktif melu ing sesambungan langsung karo kabeh kita anggota tim," ing juru ditambahake.acau operator Wynn Macau Ltd ngandika ing 10 januari sing ana awarding apa iku kasebut "mangsa bonus" – witjaksono kanggo siji sasi kang reged gaji – layak kanggo kabeh karyawan, kalebu manajemen senior online casino south africa reviews. Liyane Macau basis operator casino, SJM Holdings Ltd, uga wis dianugerahi sawijining karyawan bonus – diarani dening tenan minangka "urip subsidi" – kanggo 2018, tenan kang direktur eksekutif Angela Leong Ing Kei marang media lokal ing januari 2..