Ing donya media nglumpuk ing ExCeL Pusat ing London Docklands esuk iki kanggo resmi pita nglereni upacara kanggo tandha bukaan saka 2017 edition saka ES babar Blas Game awis edhan slot casino reviews.
Ajeni industri game wartawan David Snook, sing ngerayakno 50 taun nglaporake ing ÈS lan sawijining predecessors, lan Åsa Bredin, CDO ing NetEnt lan anjog pengacara saka recruiting liyane wanita kanggo posisi senior ing game, wis ing pakurmatan saka opening paling bergengsi ing donya game teknologi acara, kajawi Kate Chambers, Managing Director saka Clarion Game Divisi. Ngandika ing acara, Kate Chambers ngandika: "sang prabu Dawud page kacarita ing premier acara ing game, nalika iku iki dianakaké ing London kang Alexandra Palace ing taun 1967. Ing industri, powered dening maju ing teknologi saiki vastly beda bisnis. Kita utangé gedhé kanggo David minangka kita kanggo kabeh masyarakat saka game media sing aktif dhukungan saka ES." Dheweke terus: "Nalika sang prabu Dawud page kacarita ing industri, ana kang wis sethitik, yen sembarang diskusi ing bhinéka!Aku pleased sing kaping wis diganti, yen ora ing jangkah sing kita bakal kabeh pengin kanggo ndeleng casino ing vals-les-bains hasil. "Bhinéka punika jeksa agung bisa ngetokake kang cedhak atiku lan sing Åsa Bredin. Iku amarga pionir karya saka organisasi kayata Global Game Wanita lan prestasi profesional saka wanita kuwi minangka Åsa, sing terus posisi saka pengaruh sing nyata, iku saiki kuwat ing agenda, kalebu ing ES, ngendi Clarion Sirah saka Isi, Ewa Bakun, wis diatur seminar darmabakti kanggo jeksa agung bisa ngetokake. "Ing mata saka donya sing fokus ing acara njupuk panggonan ing ÈS lan saestu apik tenan teknologi sing kang dipamerake dening industri kang anjog innovators casino vals-les-bains poker. Aku ngarep-arep sing kabeh ES kepentingan, pameran lan pengunjung memper, seneng liyane sangat sukses edition saka apa wis dadi donya kang favorit internasional game acara." Media Inquiries: Dan Watu – [email protected] +44 20 7384 8121 Chris Jones – [email protected] +44 1273 699 900 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino ing vals-les-bains iku kenek jackpot.