Manut abdi klub nampa rapturous reception saka ing Old Trafford setya, ing game page ing pangisian daya minangka interim manager, minangka Betfair nyewa van ngadeg njaba lemah prewangan a iklan anjel sing maca apa gambling ilegal kanggo bocah cilik. Nanging, Irish bookmakers njupuk liwat buta media wall ing Liverpool Tengah Kutha kanggo pertunjukan banner sing maca apa gambling ilegal ing india.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Pantun Daya Uncalan Sawetara Liyane Muck ing David Moyes Ora bakal outdone, Pantun Daya terus sing guyonan sergap saka beleaguered David Moyes apa gambling ilegal ing jepang. Ing cheekiness saka Pantun Daya misale jek dadi contagious lan iku Betfair sing wis kejiret bug. Kita wis katon 'Break ing Cilik saka Darurat' waxwork Sir Alex Ferguson, ing Goodison Park Reaper Surem, lan hammering ora mungkasi saiki sing Moyes wis diwenehi kang baris pesenan.

Betfair keno Pantun Daya bug karo dig ing interim Manchester United Manager, Ryan Giggs apa gambling ilegal ing california. Sauntara kuwi, ing master saka fun lan gimmickry isih durung rampung karo dolanan saka David Moyes.
Sepisan maneh iku Manchester United sing korban saka lawakan lan wektu iki Ryan Giggs njupuk tataran pusat. Tansah iku ing Kulawarga: 20/1 Sabanjuré Permanen Manager Sampeyan tetep gaya Betfair....#MUFC pic.twitter.com/9X10NynwSp — FootballFanCast.com (@FootballFanCast) April 26, 2014 Kanggo kawruh diantara sampeyan, iklan iki cetha dig ing Welshman kang miturut omongane uwong wolung taun hubungan karo bojoné kakangmu kang, kang pisanan dadi tabloid warta bali ing 2011. Giggs' Amerika hammered Norwich 4 – 0.