Game paling anyar saka brinksmanship wiwit pungkasan juli liwat adoption saka Casino angger-Angger 2013, kang tikel jumlah royalties lan fees kasino padha dibutuhake (ing teori) kanggo ante munggah kanggo pamaréntah. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino paling cedhak kanggo tinley park illinois. Ing Maret 20, duwe wis kaping pindho lengkap ing deadline kanggo complying karo anyar regs, pamaréntah marang kasino liyane 15 dina kang ngajukake aplikasi kanggo lisensi operasi casino paling cedhak kanggo tillamook oregon. Ing 21 Maret, Supreme Pengadilan ditolak kasino' gaweyan kanggo muter maneh ing casino anyar peraturan casino paling cedhak kanggo tinley park il. Ing peraturan uga begalan gambling saka njupuk panggonan ing 5km saka wates internasional lan diwatesi elektronik game omahé kanggo operasi ing hotel papat lintang situs. Pamaréntah claims kasino utang total Rs 1.07 b (m) pajak bali lan royalties wiwit 2005/06. On Friday, dumadakan accommodating presiden saka Casino Association of Nepal (BISA) presiden ngandika organisasi anggota bakal ana dening pemerintah pranyatan, nanging Kirshor Silwal pancet mekso sing kabeh nanging loro kasino wis mbayar iuran liwat 2012/13 verkooppunten nyoba metu pakket holland casino. Kasino padha dibutuhake kanggo mbayar taunan Rs 40m (US $410k) nalika ragad applied kanggo elektronik game omahé ana Rs 30m vernis a ongle geant casino.
Pemerintah wis disaranake iku bisa dadi kekarepan kanggo nimbang révisi anyar fees yen kasino bakal mbayar sing pinunjul tab, nyaranke ana kang anyar kabèh bunch saka wates ora kejawab ing Nepal kang mangsa vernon ketinggalan casino prasmanan jam. Akibaté, Ministry of Budaya, Pariwisata lan Aviation Sipil (MoCTCA) iki kiwa karo ora pilihan nanging kanggo wara-wara kabeh kasino ing negara kanggo operasi ilegal.