Neymar ketemu papan ing sisih tengen; floated ngimpi werni liwat PSG pertahanan, lan ana sulih, Sergi Roberto, kanggo nggawe sajarah karo goal pisanan ing 18 sasi, miwiti perkawis pemandangan kaya iki: — TheSPORTbible (@TSBible) 9 Maret, 2017 aku wonder carane Luis Enrique ngrasa bab sing kaputusan kanggo metu?Dortmund Layaran ing Ngarep kanggo Benfica aku ora mikir sapa panginten Dortmund bakal pindhah metu senadyan rusak 1-0 ing Portugal casino kuotasi nalika sampeyan tresna wong. Utawa supaya kita panginten casino the colonia del sacramento. Barcelona iki unggul lan banjur ing paling setengah wektu 2-0 ing ngarep nalika Andres Iniesta backheel rampung munggah ing mburi net duweni saka deflection saka Layvin Kurzawa casino paling cedhak cedhak sherman tx. Begjanipun kanggo Jerman, kang mutusaké kanggo nganggo wong-wong mau ing fervent wengi ing Westfalenstadion. Neymar, sing ora ing paling apik ing saindhenging match, iki fouled ing sisih kiwa-tangan saka wilayah paukuman casino paling cedhak cedhak southaven ms.

Nanging yen wong iki arep kanggo break ngrekam sing cara Jackie Chan ngilangi pamblokiran saka kayu, iku Barcelona. Lionel Messi jumangkah munggah kanggo piring lan ngetung 11 Liga Champions goal mangsa, kang 94th kabeh wektu, mung siji konco Cristiano Ronaldo kang ngrekam.

Lee Davy rampung mati minggu Champions League babak-up karo sensational kanggo kamenangan Barcelona ing Nou Camp, lan stroll ing taman kanggo Borussia Dortmund ing Jerman. Uruguay spurned kasempatan kanggo nggawe manawa nalika piyambakipun dijupuk marang ter Stegen nalika resik liwat ing goal, lan pahlawan ing lèg kapisan, Angel Di Maria, ora kejawab sitter saka enem meter casino paling cedhak cedhak spooner wi. Ora akeh tim bakal arep perang karo Jerman casino paling cedhak cedhak cenang sc.