Spanyol adhedhasar lan Malta dilisensi casino game gawe Abang Golèk Game wis broadened horizons kanthi ngetik pasar diatur ing negara Belarus sing online slot mesin rigged.
Ing release penet dikirim metu esuk iki, populer slot game gawe wis announced sing padha sing nggawe kasedhiya sawetara saka ndhuwur slot game karo anjog Belarus dilisensi operator casino online. Belarus ngenalaken peraturan ing 2019 karo operator dibutuhake kanggo diwenehi lisensi sing cocog ahead saka potensial penutupan kasus kanggo non-diatur operator dijadwal kanggo njupuk mengaruhi saka 1st April 2021, 2 taun sawise iku ngenalaken lisènsi framework sing online slot mesin nyata.
A pilihan saka ndhuwur performing game bakal digawe kasedhiya kanggo Belarus dilisensi operator kang kalebu sawijining cathetan bejat Super12Stars - non-mandeg, tumindak dikempalken slot kang nggabungke game fitur lan bonus babak saka kabeh sawijining predecessors ing Super seri saka game, kabeh kang ana tenan favorit ing wilayah. Tambahan irah-irahan saka warna portofolio kalebu Yuta 7 - menehi pemain yuta cara kanggo menang, Asp Cleopatra, Ryan O'Bryan lan Misteri saka ing tanah Mesir, kanggo sebutno nanging sawetara sing online slot mesin acak.

Nick Barr, Ngatur Direktur kanggo Abang Golèk Malta, komentar: "Kita terus kita prasetya kanggo nyopir kita diatur strategi pasar lan Belarus pisanan pasar anyar kanggo 2020, karo pasar liyane ing pipo sing online slot mesin legal. Iku penting kanggo Abang Golèk Game sing kita terus kanggo ndhukung kita klien ing pasar anyar sastranegara." "Kita game wis notabene uga ditampa ing wilayah, lan kita are looking nerusake kanggo terus kanggo tuwuh karo kita klien lan ngirimke game finest kanggo Belarus pemain." carane kanggo menang ing slot snai.