Diwenehi craziness lingkungan bitcoin dina iki, siji bakal meh lali sing seduluré sawijining—ing ethereum blockchain—wis dilakoni gedhe uga wolf black jack. Nanging ethereum ora gadhah sembarang saka iku profil kurang.
Ethereum lan bitcoin uga ora bisa saingan karo saben liyane, nanging isih nyemangati kanggo ndeleng sing liyane digital duit sing uga faring uga kajawi digunakake populer bitcoin wolf black jack profil kurang troli jack. Kegiatan transaksi ing wektu 24 jam ngrambah $62.7 ing salah siji titik—mung tekan cendhak saka ether ngrekam dhuwur grafik saka $65.3 yuta bali ing Maret, miturut data saka CoinMarketCap wolf black jack 2.25 ton troli jack. Analysts wis speculating bisa link antarane bitcoin lan ethereum, sawise terakhir nuduhake sehat lan kuat transaksi aktivitas ing minggu nalika sawijining lawas, luwih mantep seduluré ngalami andhap asor dagang volume free wektu slot mlebu sheet.