Organizer konferensi wis klebu menyang siklus saka acara diatur dening Eseman-Expo donya free wektu slot mlebu sheet.
Padha bakal kalebu William Piquard, COO ing Gatecoin Winates, (bakal pirembagan bab cryptocurrency angger-angger ing Eropah) lan Kir Kelevra, digital itungan pakar lan ngedegaken saka Bitup.io (bakal pirembagan bab cryptocurrency dagang). Konferensi uga bakal fitur presentations dening anjog pokrol, consultants, gawe lan liyane penting tokoh saka blockchain industri free kanggo ngetik turnamen poker. Blockchain lunak pangembang bakal saiki dhewe proyèk ing stands free wektu slot mlebu.
Kuwi format trep kanggo investor, saéngga wong-wong mau kanggo ndeleng kabeh proyèk lan milih sing paling apik tembe mburine gedhe-gedhe. Liyane konferensi aktivitas Kejabi pamicara' presentations lan panel diskusi, Blockchain & Bitcoin Konferensi Swiss uga bakal nyedhiyani pameran saka aplikasi inovatif lan program anyar rtg casino ora bonus simpenan kode.
Pameran bakal pitutur marang pirsawan bab proyèk-proyèk ing jarak sesi format (seri saka brief presentations). Ing februari 21, 2018, Jenewa (Swiss) bakal dadi tuan rumah Blockchain & Bitcoin Konferensi Swiss kanggo pisanan.