Iki paling anyar pembangunan ngirim teka minangka warta ala kanggo saiki franchisees saka Pagcor, sawetara kang isih ngembangaken sing resor kemewahan lan kasino ing Hiburan Kutha free wektu slot mlebu. Nanging CTA ngadeg tenan ing sawijining kaputusan, sanajan sawise Thunderbird uga ndhukung (kanggo ora duwe manfaat, ketoke) sing malah yen Pagcor ilang sawijining tax-exempt status nalika Supreme Pengadilan mrentah ing cilik saka Pagcor v anyar rtg casino ora bonus simpenan kode. BIR bali ing Maret 15, 2011, ngangkat saka kewajiban tax ngirim wis applied prospectively wiwit SC ngatur teka karo interpretasi anyar saka Pagcor charter, utawa beda saka siji Thunderbird mlebu mati ing nalika iku dadi franchise a agensi taun sadurunge restaurant anyar ing ara-ara samun diamond casino. Thunderbird durung sijine munggah perang, kanthi alesan bilih kewajiban tax sing iki diwenehi kanggo Pagcor uga dijamin perusahaan sing negara-mbukak agensi wis sah kanggo operate kasino ing sawijining franchise restaurant anyar ing suncoast casino. (Pagcor) aran dicokot sing sethitik squeamish: sampeyan lagi ora maneh exempt saka mbayar pajak income anyar revel casino ing atlantic city. "Liyane langsung lan tenan ana pronouncement dening Pengadilan Supreme aman saka Pagcor kang kewajiban ing luwih cilik anyar saka Pagcor v download free game casino.