FEBRUARI 2017 – Lmatrix Ltd, perusahaan kang nganggo Jackpot.com, dikenali minangka pimpinan donya ing lotre online pasar, wis dadi pisanan operator ing lotre lapangan kanggo nampa remot lisensi game kanggo nampa bets ing lotteries saka Malta Game Authority (MGA) anyar restaurant ing morongo casino. Lisensi katelu sing Jackpot.com Group wis ditampa ing enem sasi iku wis dilakokno wiwit sawijining bukak ing agustus 2016, sawise nampa Remot sawijining Lisènsi Operasi saka UK Gambling Komisi, lan Remot sawijining Gambling Lisensi saka Republik Irlandia Nasional Excise Lisènsi Kantor.
Ing MGA Lisensi bakal ngaktifake Jackpot.com terus semangat kui wiwit sawijining bukak liwat expansion menyang liyane markets download free casino game slot. Jackpot.com ngijini pelanggan saka macem-macem pasar kanggo enggal njupuk bagéyan ing kasenengan ing donya jackpots paling gedhe panggang clams vs clams casino. Karo pelanggan saka liwat 50 negara, pangguna-loropaken platform kasedhiya ing kabeh piranti (PC, smartphone, tablet), lan kalebu macem-macem saka sudhut sing paling populer ndudohke kalebu US Powerball, Euromillions, KITA Megamillions, Superlottoplus, jerman 6aus49, lan more panggang clams casino near me. By saéngga pelanggan kanggo nang ing asil lotre, lan insuring pembayaran saka hadiah liwat unik insurance model, Jackpot.com's inovatif aturan posisi kanggo ngganggu lotre donya panggang clams casino utawa oreganata. Yariv Ron, co-pendiri Jackpot.com, "We are banget bungah kanggo bakal page operator kanggo nampa Secondary Lotre Lisènsi saka Malta Game Panguwasa, ing baris karo strategi long-term terus ngembangaken bisnis kita. Kita rencana kanggo bisa rapet karo MGA kanggo terus kanggo nggedhekake sawetara saka kurban iki, nalika kita nambah ngarsane ing Malta kita tuwuh" parking ing harrah kang casino new orleans.

Joseph Cuschieri, Ketua Eksekutif ing MGA, "Ing MGA wis pleased kanggo jeksa agung bisa ngetokake page sawijining, secondary lotre lisensi kanggo LMatrix, marang sukses completion saka banget kaku proses aplikasi, kang diparingi Wewenang perlu reassurances kanggo nerusake karo sawijining licence persetujuan."" Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre parking ing hard rock casino tampa.