Ing Massachusetts' 2011 gambling hukum, negara wis diwatesi kanggo mung siji slot arane lisènsi, uga telung resor-gaya casino lisensi kanggo matesi kompetisi download texas holdem poker free.

McCain Jr. Boston Globe kacarita sing 61 persen saka Massachusetts pamilih ditolak kertu suoro inisiatif nalika 39 persen ngandika sing padha ana ing sih saka Pitakonan 1 parking ing hard rock casino fort lauderdale.
Wynn wis staunch mungsuh saka ngrancang slot parlor ing Revere awit iku bakal dadi kompetisi langsung marang Wynn Boston Pelabuhan ing Everett, Massachusetts. Wynn uga quietly ngginakaken $39,000 onomatopia Revere referendum ing Nov parking ing hollywood casino amphitheatre tinley park.
"Carane kowe teka kanggo kula saka Thailand lan marang kula sing kene kanggo tetep dhuwit ing negara?Sing nyerang parking ing hard rock casino hollywood. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre parking ing harrahs casino nola. Kang kabaripun shelled metu US$39,000 menyang stealthy lan sukses-menit pungkasan kampanye marang inisiatif, wus kanggo antem metu potensial game pesaing es vena paling apik ing slot kasangsaran warlock.
iki salah siji sing pucuk kertu suoro inisiatif, kang bakal duwe sah Massachusetts Game Komisi kanggo lisensi liya slot parlor ing Massachusetts, saliyane kanggo siji wis operasi ing Plainville.