Ing ngisor iki kemitraan digawe ing Maret karo Bet365, Australia basis NextGen Game lan game online panyedhiya lunak SkillOnNet wis salah ngetik menyang sumber langsung kemitraan sing bakal weruh game developer NextGen lisensi Game sawijining Game Penyebaran prajurit Modul (GDM) kanggo SkillOnNet parking ing hard rock casino hollywood.
Ing GDM bakal ngaktifake penyebaran prajurit saka dipilih online slot tengen EUCasino.com lan CasinoRedKings.com merek parking ing harrahs casino nola. NextGen kang tertutup engine game nyawiji menyang pihak katelu properti lan ngidini operator kanggo kurban online slot isi salawasé mertahanake sing saiki platform es vena paling apik ing slot kasangsaran warlock. Sangisore persetujuan, minimal saka nembelas NextGen game bakal dibukak dening SkillOnNet kalebu: yunani gladiator-tema slot 300 Tameng, 50-liner ndhagel slot Mad Mad Kethèk lan Medusa icm poker kalkulator app android. Matt Davey, CEO, NextGen Game ngandika ing release, "We are bungah kanggo kurban kita-anjog pasar game penyebaran prajurit teknologi kanggo SkillOnNet liwat kita GDM integrasi es vena kéwan keprigelan kerja paling apik ing slot. Kita ngerti NextGen game sing favorit karo pemain tengen globe lan kita katon nerusake kanggo apa karo SkillOnNet minangka padha nggedhekake sing wis nyengsemaken game portofolio." Michael Golembo, Direktur Marketing ing SkillOnNet ditambahaké ing release, "We are remen bisa kanggo njupuk kauntungan saka NextGen Game pasar anjog Online Slot isi liwat prasaja lan swift siji wektu integrasi.
Bebarengan karo kita inovatif ing-house dikembangaké sawetara unik 3D lan video slot we are manteb ing ati sing iki anyar nglipur game bakal bantuan nggedhekake kita pamuter basa nalika mertahanake kita saiki pemain karo seger lan macem isi." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre torneio casino poker vilamoura.