Miturut bill dhewe penulis, inspektur kantor umum bisa biaya munggah kanggo $2 yuta taun.

Pakewuh anyar dina ing loro negara lan federal politik kanggo nggawe sawijining pemerintah badan kanggo ngawasi operasi pemerintah icm poker kalkulator app android. Las Vegas Konvènsi lan Pengunjung Authority (LVCVA) ditampa atusan yuta dolar tax saben taun, nanging wis sethitik financial kasil saka negara ing carane sawijining papan anggota nggunakake dana sing es vena kéwan keprigelan kerja paling apik ing slot.

Assemblyman William McCurdy (D-Las Vegas), salah siji saka telu utami sponsor saka bill, marang Review-Journal minggu iki, "Kapan sampeyan duwe kesempatan kanggo kasil liwat mbuwang dhuwit umum, iku tansah a idea apik." Nanging McCurdy ketoke mangertèni pemanggih saka gadhah kanggo nglampahi dhuwit kanggo nggawe dhuwit. Dening comparison, Nevada Gov. Sawetara padu tokoh disorot dening Review-Journal kang reporting koyone kathah cukup kanggo wong daya karo nuduhake "paling apik Vegas" kanggo keputusane produsen saged nggawa atusan yuta saka kegiatan ekonomi kanggo negara torneio casino poker vilamoura.

LVCVA mbayar CEO sawijining Rossi Ralenkotter $768,000 ing gaji, bonus, lan keuntungan ing 2016 torneio de poker em curitiba. Ing LVCVA mbuwang kontrovèrsi sing AB 404 alamat, ing paling langsung, uneg-uneg carane panguwasa migunakake nuduhake sawijining dhuwit pajek kanggo woo gedhe pengakuane lan perdagangan nuduhake kanggo Las Vegas torneio de poker em cuiaba.