Pragmatic Muter wis penned isi anyar sumber menehi hasil karo internasional online totoan perusahaan, Parimatch, lan "seneng" karo bubar announced collaboration sing bakal ndeleng Cypriot operator nggabungake sawijining Manggon Casino aturan casino paling cedhak cedhak myrtle beach sc. Didegaké ing taun 1994, Parimatch iku salah siji saka paling sukses totoan merek ing Persemakmuran negara-Negara Merdeka (CIS) wilayah lan nyedhiyakake dipercaya 24/7/365 game lan sportsbook aturan tengen toko paling cedhak lan 'mobile inovatif-oriented platform digital.' Miturut resmi release penet.. casino paling cedhak cedhak nashville. menehi hasil karo salah siji saka anjog panyedhiya lunak kanggo manggon casino, slot video lan bingo bakal nggawe kasedhiya kanggo Parimatch pelanggan Pragmatic kang pionir manggon casino portofolio tennessee.

Miturut syarat-syarat persetujuan, Siprus basis operator ngisor iki bakal duwe akses kanggo Manggon Roulette lan Manggon Blackjack teka langsung saka Malayalam game casino online pangembang negara-saka-ing-gambar studio duweni saka kamera 4k teknologi play online black jack. Fitur abot: Pragmatic kang manggon casino aturan presented dening 'highly dilatih' panganyang lan menehi 'immersive, mobile-page pengalaman game,' sing fitur: Apa lagi ngandika: Ngomentari anyar dasi-up, Pangareping Pangembangan Bisnis Pejabat kanggo Pragmatic Muter, Yossi Barzely, ngandika... "We are bangga dadi accelerating wutah kita manggon casino produk karo Parimatch." "Padha sing operator sing pangilon kita passion kanggo ngirimke kualitas ndhuwur game pengalaman, lan iku fantastic kanggo bisa digunakake karo wong-wong mau." Uga kurban saran ing collaboration, Sirah saka Gambling Produk ing Parimatch, Eugene Saveliev, ditambahake...

"Manggon casino punika sangat penting vertikal ing modern iGaming pasar, lan Pragmatic Muter kang lunyu, linuwih aturan wis potensial kanggo ngartekno nambah kita tarif saka disualekno lan penylametan." "We are remen kanggo duwe mbalek metu sing isi lan bakal terus kanggo mbangun ing janji kemitraan." SOFTSWISS dasi-up: Ing warta related, Pragmatic uga bubar announced persetujuan anyar karo anjog lunak casino panyedhiya solusi, SOFTSWISS. Menehi hasil announced ing tumit saka bukak saka sawijining paling anyar slot, Kethèk Jawata, bakal ndeleng Madagaskar-kantor pusaté panyedhiya dadi operator partners gain akses kanggo Manggon game Casino saka pangembang nglereni pinggiran studio ing Bucharest, Romania.iGB L!WIS nuduhake: bakat pangembang uga saiki ndudohake sawijining lengkap multi-aturan produk ing iGB L!WIS, disetel kanggo mbukak liwat sesuk (juli 18, 2019) ing RAI ing Amsterdam muter online karo kanca-poker. Pamiarso bakal nemokake pangembang ing ngadeg M10 ngendi saliyane kanggo sawijining portofolio lengkap slot video, manggon casino lan bingo, iku uga bakal unveil sawijining canggih suite saka nglereni-pinggiran promosi pribadi, Nambah. Kabeh sawijining portofolio manggon game casino, scratchcards, bingo, lan slot video kasedhiya kanggo kabeh saka sawijining operator partners dening cara saka siji API. Anyar slot teka: Pembuangan saka nitahake saka populer irah-irahan kayata Wolf Emas, Da Vinci kang Bandha, Peking Luck, Madame Nasibe, Gedhe Badhak, Mesir Kuna lan liyane inovatif lan macem game, dadi manawa kanggo njaga mripat metu kanggo release saka Pragmatic kang hit sabanjuré, John Kerja lan Aztec Bandha™ ngetokake juli 25th!.