"Dina iki, karo liwat $260m ing kandhang ibukutha lan karo 29 tabel VIP ing telung kamar, kita pracaya volatility luwih lingkungan enggo bareng revenue model wis ngartekno suda." Perusahaan pracaya iku bisa entuk bali saka "liwat 1.3%" liwat rev-bareng model, kang uga bakal ngidini AERL kanggo "rembugan ing tambahan tunjangan lan bayaran liyane, mangkono nambah revenue lan pungkasanipun kagelar, net income." AERL bebarengan announced program nuduhake repurchase, apik nganti juni 2013, ing kang AERL bakal reacquire munggah kanggo 2m saka sawijining enggo bareng biasa play online black jack. (AERL) weruh rolling chip turnover tiba 40.8% ing juli kanggo US$1.31 b muter online karo kanca-poker. AERL ketua Lam Wong Pou ngandika komisi model digawe pangertèn rong taun kepungkur, nalika AERL wis mung $45m ing kandhang ibukutha muter casino online slot mesin. Macau junket operator Asia Hiburan & Sumber daya Ltd play online poker karo kanca-kanca. Looking ing ngembake Macau casino pasar, Sands China ngluwihi Galaxy Hiburan kanggo liya panggonan ing peringkat pasar bareng ing juli, miturut tokoh saka Bisnis Dina rata-rata. Melco Makutha ana papat karo 13%, ngiring dening Wynn Macau ing 11% lan MGM China ing 9%. Kaya everyone liya, AERL blames typhoon sing nyebul liwat kutha, shutting mudhun ferry layanan lan ninggalake sing dhuwur-rollers terdampar ing dharatan, plus kasunyatan sing ana limang akhir minggu ing juli 2011 dibandhingake kanggo biasanipun papat taun iki.