"Sing protokol kalebu langsung sapuan saka stadion lan multi-agensi diselidiki, kang mimpin kanggo suspect kang dikenali ing menit lan dipenjara rauh sesampunipun muter casino online slot mesin. Piyambakipun dipesen menyang kunjara ing esuk, ing ngendi iku kang dianakaké tanpa jaminan play online poker karo kanca-kanca. "UA bakal tindakake sawijining mahasiswa tumindak kawicaksanan lan tata cara hiburan ing san manuel casino. Ing Terrorizing hukum uneg-uneg sapa sing "sengojo rembugan[s] informasi saka angkara saka panganiaya, kang nimbulaké umum kanggo dadi ing bablas wedi kanggo safety, nimbulaké evakuasi saka bangunan, utawa liyane serius gangguan kanggo masyarakat umum." Kita sing weruh saka penahanan saka UA tiyang anyar liwat akhir minggu,' ngandika UA juru wicoro ing statement resmi hiburan ing kali cree casino. Yen daya ing Louisiana kang Terrorizing hukum, kang bisa ngadhepi maksimum 15 taun ing pakunjaran lan nggoleki nganti $15,000 hiburan ing resort casino atlantic city. Senadyan bom ancaman, game terus pêntil lan LSU mlayu metu ana nyaman juara, 42-28 slot simpenan pulsa tanpa akun.