"Taft wis ora langsung input menyang kaputusan-nggawe saka anggota papan," Park ngandika pungkasan sasi hiburan ing kali cree casino. Sing tenan gabung karo hukum tenan Shefsky & Froelich pungkasan taun, sawise kang iku dadi timbal gambling konsultan kanggo lokasi ing papan hiburan ing resort casino atlantic city.
Nanging sanadyan Gural sadurunge wis ngeluh bab Kidul Undakan kang liwati liwat lan wis lobbied kanggo kang ngajokaken casino kanggo njaluk dipikir kapindho, ngandika ana ora nyoba kanggo allege sembarang kegiatan ilegal ing proses slot simpenan pulsa tanpa akun. "Aku ora tekan metu kanggo AG," Gural ngandika. James Featherstonhaugh, lan Albany lobbyist sing makarya karo loro rusak penawar, uga bilih negara penyidik wis hubungi klien ing anyar minggu slot simpenan pulsa telkomsel 5000 tanpa cutout.