Panjenenganipun ditambahaké sing dodolan Bally sistem divisi produk, kayata casino piranti lunak manajemen, misale jek dadi mbeta perusahaan. "Kita pitados saiki regane kamungkinan nempatno sawetara watara enggo bareng lan kita nyana industri lan pesaing perjuangan kanggo pungkasanipun nyekel munggah karo Bally, sanadyan kita aran tembung near umumé stabil ing ngarep," Santarelli ngandika.
Santarelli ngandika bathi saka game operasi — slot mesin kang Bally nuduhake bathi karo casino — iku "mandheg" senadyan game anyar placements minangka diz slot em portugues. Ngandika Srinivasan Bally saiki bakal duwe pitu beda reporting bagean lan perusahaan bakal nggunakke SHFL anyar markas perusahaan mati ing Las Vegas Beltway, uga minangka perusahaan perusahaan kampus kidul McCarran International Airport minangka escreve casino ou cassino.

"Nalika kita sadurunge wis diantisipasi nganyari ing pembinaan lan struktur reporting sadurunge fiskal 2014 waktu liya laporan, iku ambigu ing wektu iki apa sing bakal ing kasunyatan dadi cilik," Deutsche Bank game analyst Carlo Santarelli marang investor soaring eagle casino ing michigan. Perusahaan uga ngumumake anyar tim manajemen senior sing kalebu saperangan eksekutif teka liwat saka SHFL soaring eagle casino carane lawas kanggo gamble. Enggo bareng saka Bally ditutup ing $72.23 ing New York Simpenan Exchange, nganti 47 sen utawa 0,65 persen. soaring eagle casino ing gunung penake nomer telpon.

Bally marang investor iku bakal nyedhiyani nganyari ing integrasi lan biaya tabungan nalika perusahaan mbewarakke pangentukan waktu liya ing awal februari soaring eagle casino ing gunung penake.