Ing $2.6 b Encore property, kang ana mung mbukak kanggo minggu final saka juni, nggawa ing $16.8 m sak span moet een meterkast op slot kunnen. On Monday, Encore announced kemitraan karo New York kang Saratoga Lomba Mesthi lan New York Racing Association moet je belasting betalen liwat gewonnen geld casino online.

Encore kang slot mesin nggawa ing $9.1 m ing sawijining bukaan minggu, nalika MGM Springfield kang slot njupuk ing $14.7 m lan Plainridge Park kacarita $13,5 kanggo m moet je je kaarten laten zien bij poker. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre roulette electronique casino en ligne. Nanging, Encore kang game tabel katahan $7.67 m, saklawasé $2.5 m luwih saka MGM kang tabel njupuk ing kabeh pungkasan sasi roulette pindho nang strategi. Ing $4.2 m ing pajak Encore mbayar negara nggawa tax total njupuk kanggo unprecedented $15.8 m kanggo sasi roulette nang pindho ing mundhut.