UK Gambling Komisi wis diterbitake paling anyar sawijining kaping pindho-tahunan pesawat saka industri gambling statistik, nyediakake informasi paling anyar ing saben sektor industri – arcades, totoan, bingo, kasino, game manufaktur mesin, lotteries lan remot gambling. Ngebur mudhun menyang remot game stats, laporan marang sing UK-dilisensi operator, kalebu totoan ijol-ijolan lan blumbang totoan, ngrambah GBP 788 yuta ing GGY roulette casino aix les bains. Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita roulette casino astuce pour gagner. Online bathi wungu 39 persen ing 2012-2013 wektu kanggo GBP 20.7 yuta, karo olahraga totoan accounting kanggo akeh sing; punters nang biasane ing bal-balan.tenis lan horseracing. Nomer nuduhake yen tanah basis totoan adoh outpaces remot sawijining gambling seduluré ing Inggris; antarane April 2012 lan mburi Maret 2013 total GGY munggah ing padha wektu sadurunge GBP 44 yuta ing GBP 6.3 milyar, 51 persen saka kang njupuk panggonan ing toko totoan acara geant casino avenue de toulouse mende. Online pamuter tandha-ups padha nyemangati, rising dening liwat yuta akun anyar kanggo 16.53 yuta, karo pamuter aktif akun nomer akeh saka 3,82 yuta kanggo 4,62 yuta. Internet bingo fared ngartekno kurang uga, ngirimke bathi saka GBP 34,1 yuta lan GGY saka GBP 2,5 yuta. Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019 geant casino avenue de lodeve. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil geant casino avenue de provence valencia.