isitor nenekan kanggo Macau sak enem dina pisanan saka oktober Golden Minggu periode liburan wungu dening saben 11.8 persen, kanggo total meh 812,500, nuduhake data ditanggepi ing Sunday dening Pamaréntah Macao Kantor Pariwisata.isitors saka China dharatan digawe munggah 83,3 persen saka kabeh nenekan ing enem dina pisanan saka periode liburan, contributing kira-kira 677,000 kunjungan ing total; lan saben 18.9 persen taun-taun expansion kanggo enem dina pisanan saka perayaan wektu.ctober Golden Minggu biasane mangsa puncak kanggo kutha pariwisata lan casino industri minangka atusan ewu saka Cina dharatan turis njupuk kauntungan saka minggu-dawa break kanggo riko Macau carane njaluk nulis slot bali 5e.
Golden Minggu nekani (enem dina pisanan) saka China munggah banget ing 19 persen taun-taun, lan VIP volume munggah luwih saka 10 persen taun-taun," bank investasi Morgan Stanley wrote ing cathetan dirilis ing minggu.nalysts Praveen Choudhary, Jeremy An lan Thomas Allen nyatakake: "Malah sanadyan rong dina pungkasan Golden Minggu weruh flattish nekani, junket VIP revenue ana sehat lan kuat lan munggah taun-taun carane njaluk disponsori ing poker. Nanging, iku uga ora terus kanggo seko saka sasi carane njaluk pamisah pot poker dq11.

Kita ngira oktober GGR wutah 7 persen taun-taun lan waktu papat 2018 wutah kanggo 6 persen taun-taun." ireng shark 2 jack kuping.