Schippers nilai metu sing limang Kategori 4 satelit kasino sah ing negara kang expansion massive saka gambling ing 2017 – bill Penn Nasional Game pisanan gantos – sing isih kang dibangun. Jake Corman (R-Centre), salah siji saka legislatif considering luwih game expansion, ngandika wingi, "Padha lagi rampung unregulated lan rampung unsupervised. Padha saiki ora taxed utawa diatur.
Tax revenue saka gambling wis plummeted ing 2020, minangka kabeh 12 bata-lan-mortir Pennsylvania kasino padha ditutup kanggo saklawasé telung sasi amarga saka COVID-19 pandemi wedhus ireng casino cameron park ca. Pennsylvania wis ngluwihi titik saka kahanan kang gawe jenuh saka perspektif game," Schippers ngumumaké ireng santa jack london kothak.

Kita lagi nyoba kanggo ngowahi ing game kanggo cahya saka dina sing arep ing unregulated." ireng shark 2 earphone jack. Dipasangake karo ana full-ukuran kasino mung saiki diwiwiti kanggo mbukak, lan game eksekutif ngandika legislatif kudu "katon nang endi wae liyane saka terus game expansion kanggo budget solusi." "Pamilihan sepisan maneh cepet-cepet kanggo nimbang a bill sing bakal nemen cannibalize ana operator lan proyek padha ndhukung ireng santa nyimpen jack london kothak. Perusahaan tuntutan hukum padudon sing satelit kasino bakal nimbulaké "wujud lan unik" gawe piala kanggo perusahaan Hollywood Casino ing Penn Nasional Lomba Mesthi ing Grantville. "Kita ora duwe saka pangayoman saka nyalip kasino," Schippers ngandika ing wektu carane kanggo menang ing maju slot.