Ing Australia, ngajokaken multi-milyar dollar setunggal bookmaker Tatts Group Limited karo buta saingan Tabcorp Holdings Limited bisa saiki kabaripun bakal rampung minangka awal minangka November ireng shark 3 jack kuping.
Miturut laporan saka Australia edition saka Bisnis Insider online news warta, ing wahyu saka Melbourne basis Tabcorp Holdings Limited nderek juni kang disetujoni saka hasil dening Australia Kompetisi Pengadilan sanajan noto kudu isih wiyar dening Tatts Group Limited shareholders ing patemon khusus ing oktober 18 carane kanggo menang ing poker karo kanca-kanca. Ing sportsbetting pasangan pisanan sarujuk setunggal ing oktober 2016 nalika digabungake macem gambling hiburan tenan kabaripun disetel kanggo dadi worth watara $9 milyar lan duwe kapitalisasi pasar saka kira-kira $6.9 milyar carane kanggo menang ing kuantum roulette. Bisnis Insider kacarita sing juli weruh Australia Kompetisi lan Konsumen Komisi watchdog takon Pengadilan Federal Australia kanggo tumindak hukum review menyang kaputusan saka Australia Kompetisi Pengadilan senajan Tabcorp Holdings Limited salajengipun nyatakake iku tetep manteb ing ati sadurunge wewenang bakal ayating carane kanggo menang ing pop slot.

"Karo mesti kabeh wis implementasine persetujuan peraturan saiki ing panggonan, kita katon nerusake kanggo terus kanggo bisa karo Tatts [Group Limited] kasil ngrampungake transaksi lan sing dikarepake implementasine kanggo njupuk panggonan ing November 2017," maca statement saka Paula Dwyer, Ketua kanggo Tabcorp Holdings Limited. "Bebarengan kita bakal uga diselehake kanggo nguber luwih investasi lan inovasi tengen kabeh kita bisnis kalebu paling apik ing kelas produk digital lan pengalaman." Bisnis Insider kacarita sing dados setunggal bakal nggawe anyar entitas aturan sawetara saka sudhut sportsbetting, lotre, keno lan game layanan. Tabcorp Holdings Limited purportedly diterangno sing noto kanggo tambahan ngirim ing paling $104.4 yuta ing taunan sinergi lan bisnis dandan karo entitas digabungake dikarepake kanggo ngrekam bathi taunan watara $4.1 milyar carane kanggo menang ing puerto kawenan casino. Transaksi wis kabaripun menapa malih amarga kanggo ndeleng saham Tabcorp Holdings Limited mungkasi munggah karo 42% saka perusahaan anyar nalika sabangsa kanggo Brisbane basis Tatts Group Limited sing terus kira-kira 58%. clasificacion manos de en el poker.