Mung sasi pungkasan, a Tansanian wong iki dibenturana watu nganti mati dening tiyang kathah duka fellow pemain kanggo nyababaken loro casino karyawan ing Kenya sawise kang ilang $300 roulette electronique casino en ligne. Rata-rata Nigerian ndadekake mung $2,800 tahunan, nalika tengah-kelas buruh ing Afrika Kidul earns watara $13,200 roulette pindho nang strategi.

Sanadyan angel kanggo pinpoint mung carane gedhe lan duwe bathi game ing Afrika minangka kabèh, ana kang ora ana padudon sing wilayah kang luwih saka siji milyar residents wis dijupuk dikarepake kanggo totoan liwat sawetara taun pungkasan. Ekstensif masalah hak asasi manungsa isih tetep ing akeh negara-negara Afrika, lan gambling hukum ora tansah cut lan pepe roulette nang pindho ing mundhut. Nalika game online ilegal ing Afrika Kidul, iku isih nyebar roulette drankspel pacul werkt het. "Wilayah dikenal kanggo sawijining masalah lan masalah pemerintah, nanging pasar iki ing tataran wutah." Clarion Acara Produser Curtis Roach marang VentureBeat bubar coushatta casino resort lake charles.