Agung Robert Eglet, ing desember 2017, nerangake jinis saka korban sing bisa nampa ganti rugi ing Nov lightning link slot mesin menang. Pungkasan ana, wakil saka MGM wis ora komentar ing apa sing utang bakal announced. Ing Mei, MGM ngandika ing Securities and Exchange Commission pakaryan babagan penyimpanan file bisa nggayuh utang saka antarane $735 yuta lan $800 yuta kanggo pengadilan poker chip pain ukuran umur. 1, 2017, ing mburi kidul Strip poker chip makna kamus urban. A pengacara sing digugat MGM Resorts Internasional liwat 2017 Las Vegas ontran-ontran njaba saka Mandalay Bay wis dijadwal konferensi warta kemis esuk kanggo ngumumke "arang banget penting pembangunan." Tenan hukum ngancani ing cilik kanggo sawetara saka korban wis dijadwal 11 a.m.news konferensi ing San Diego kanggo ngumumke rincian, miturut Associated Press poker chip kalung lan gondhel. Korban sing seeking rugi kanggo sawetara fisik gawe piala lan psikologis sawise penembake udan gunfire saka Mandalay Bay suite menyang mbukak-online konser akeh, nyababaken 58 wong lan injuring luwih saka 800. 1, 2017, shooting. SAN DIEGO — Chelsea Romo ageman dheweke rambute dina supaya dheweke blonde bangs ndhelikake panggonan ngendi dheweke mripat kiwa digunakake kanggo dadi. Romo, 30, saka Temecula, California, lungguh sadurunge kamera televisi Thursday, ngetang pangestune dheweke amarga dheweke isih bisa kanggo ndeleng dheweke anak loro poker chip makna ing gujarati. Dheweke uga matur nuwun bab njupuk positif warta minggu iki ing wektu nalika akeh saka dheweke kanca-kanca padha ngelengke medeni kang dijupuk ing Las Vegas rong taun kepungkur iku table mountain casino mbukak.
Dijadwal konferensi warta rawuh rong dina sawise mengeti liya saka shooting saka atusan wong Nov iku table mountain mbukak casino saiki.