US federal panguwasa mati California kang kinurmatan Pit Hotel & Casino ing selasa nanging isih wis ora diterangno persis apa precipitated ing penutupan kasus. Ana awal morning, Mancal iki diobong lan ditutup dening Los Angeles Dhuwur Kakiyatan Financial Angkara tugas pasukan, smorgasbord saka negara lan federal terjemahan sing kalebu Kebangsaan lan Khusus Nglaksaknano kang Kelairan Keamanan Penyelidikan, US Agung kang kantor, Internal Revenue Service Diselidiki Pidana Divisi, Departemen California saka Kaadilan lan California Biro saka Gambling Kontrol. Panguwasa wis dadi adoh wis singset-lipped minangka kanggo apa dijaluk serangan ing populer Los Angeles game ajang, matur mung sing federal njamin padha ing segel lan kanthi mangkono padha kurang kemampuan kanggo rembugan alam sing kasujanan.
Nanging, njamin kabaripun asalé karo IRS poker chip makna ing malayalam. Los Angeles Times dipetik hukum pelaksanaane sumber matur sing diselidiki centered watara bisa laundering dhuwit, khusus, apa gamblers diijolke tainted awis kanggo casino kripik, diputer sawetara tangan ing Mancal kang saklawasé 200 tabel game, banjur cashed metu iku table mountain casino mbukak sapunika.

Pit juru Becky Warren ditanggepi a statement matur yen staff casino padha "apa karo panguwasa lan saiki ora duwe informasi tambahan." Warren nyariosaken sing Mancal bakal resume "operasi lengkap" sanalika gendarmes "wis rampung karya sing." California DOJ assistant biro pangareping njamin Pit pelanggan kiwa nyekeli manggon kripik sing padha bakal bisa kanggo awis metu sawise casino reopens, kang bisa kelakon pungkasan ana utawa ana. California kertu kamar industri wis nambah fokus kanggo federal financial watchdogs ing taun anyar iku table mountain casino expansion. Ing desember 2015, Departemen Keuangan AS Financial Kadurjanan Pelaksanaane Jaringan (FinCEN) napuk sawijining pisanan tau nggoleki ing negara kertu kamar, ngengingi Oaks Kertu Klub ing Emeryville karo $650k paukuman kanggo pelanggaran saka Bank Pump Tumindak (BSA) iku table mountain casino mbukak durung.
Ing januari 2016, ing Normandie Casino (wiwit reborn minangka Larry Flynt kang Bejo Lady Casino) ing Gardena ngrambah $2.3 m utang karo panganan liwat padha BSA pelanggaran. Pungkasan juli, Hawaiian Kebon Casino ngrambah $2.8 m utang karo FinCEN kanggo merata lax manungsa waé kanggo laundering anti-dhuwit tata cara. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.