April 2017: Iki Maret BetConstruct dibukak seri saka pelatihan free kanggo pertunjukan sawijining produk baris munggah lan menehi peserta pengalaman tangan-on karo nggunakake BetConstruct pribadi iku table mountain casino expansion. Ing April 9, BetConstruct tim bakal ing Kampala kanggo ketemu operator lokal lan terus katelu workshop ing seri "BetConstruct Lawang: Orientasi Dina" ing Serena Hotel. "Iku mung wiwitan, nanging kita bisa wis ndeleng asil," ngandika BetConstruct Ketua Eksekutif Vigen Badalyan.
Pelatihan ing Bogota, Kolombia lan London, UK bakal tindakake Kampala acara lan Olahraga Totoan Afrika Wétan pameran ngendi perusahaan bakal nduduhake menehi solusi kanggo online lan tanah-based game situs. BetConstruct tim ing Amerika Latin bakal dadi tuan rumah papat workshop ing April 25 nalika tim Eropah bakal nyepakaké kanggo workshop bakal dianakaké ing May 2 ing London, INGGRIS iku table mountain casino mbukak durung.
Sak kabeh acara peserta bakal nggawe dhewe totoan situs web ing rong jam njupuk kauntungan saka BetConstruct mburi-mburi lan ngarep-mburi pribadi lan functionalities iku table mountain casino mbukak ing fresno. Bukaan workshop njupuk panggonan ing Wina, Austria ing Maret 19, ngendi wakil saka operator lan panyedhiya gabungan BetConstruct kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab panyedhiya teknologi produk. Ngisor iki VIGE 2017, tim kesah kanggo Malta kanggo kaloro workshop ing Maret 24 california.

Loro acara digabungake apik debat, gedhe pangan lan fantastic hiburan titah saka ireng lagoon slot mesin download. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.