UK-dilisensi online gambling operator sante 22% ing taun ing taun tambah ing game reged ngasilaken (GGY) kanggo taun fiskal 2014, miturut menyang Gambling Komisi statistik industri iku table mountain casino mbukak ing fresno. A total saka £1.14 bn GGY kui saka game online antarane 1 April 2013 lan 31 Maret 2014, 86% saka kang teka saka olahraga totoan california. Gambling Online digawe nganti 17% saka UK total GGY titah saka ireng lagoon slot mesin download. Nganyari isine 1 April 2013 kanggo 31 Maret 2014 lan nganalisa kabeh online operator karo UK Gambling Komisi (UKGC) lisensi titah saka ireng lagoon slot mesin. UKGC wis kira-kira sing mung 15% saka UK online pasar iki nyumbang kanggo dening idin, senajan iki ing pungkasan taun sadurunge owah-owahan peraturan teka menyang efek titah saka ireng lagoon slot machine for sale. Kabeh operator pengarepan kanggo kurban lan/utawa ningkataké remot gambling layanan ing UK sing saiki dibutuhaké déning hukum kanggo diwenehi lisensi saka UKGC, meaning adoh luwih dhuwur bathi sing bakal samesthine taun sabanjure fiskal..