Prieto wis dipetik ing NorthJersey.com wingi minangka ngandika, "Iku bakal gampang angkat kanggo njaluk bantuan kanggo 48 lan 24," ing referensi kanggo votes needed ing Déwan lan Senat, mungguh, kanggo nggayuh nomer sing online texas holdem not real money. Saben ngomong padha duwe votes cukup kanggo mindhah sing usulan-usulan dhateng babak sabanjure online texas holdem free no download. Ing pratelan sing sing bakal diijini kanggo dhewe kasino lan carane akeh revenue bakal pindhah menyang berjuang Atlantic City sing bisa dadi luwih kaancam bakal punah, dening njaba kompetisi ing negara online texas holdem no money. Ing Mei, Gubernur Chris Christie ngandika bisa ndhukung casino njaba kutha yen bathi tindak kanggo bantuan Atlantic City poker distribusi chip kanggo texas holdem.

Saiki ana mekanisme utawa bill ing panggonan supaya pamilih milih siji utawa liyane, utawa lali loro usulan-usulan poker chip siji silang pitunjuk. Loro saingan usulan-usulan kanggo ngidini pamilih kanggo mutusaké apa utawa ora kanggo nggedhekake casino gambling ngluwihi Atlantic City, New Jersey bakal milih ing pamilike chambers ana.11 januari punika pungkasan iki legislative sesi poker distribusi chip kanggo $20. Sweeny teguh ing mbelo posisi sing mung ditetepake Atlantic City operator kudu duwe kesempatan kanggo saingan kanggo lisensi lan sing proposal nyurung luwih saka revenue kanggo Atlantic City.

Dawa ngenteni Atlantic City sepindah paket uga samesthine kanggo bakal milih ing – loro wigati ngukur kanggo berjuang kutha kang ekonomi.. Ana uga wis nyebataken saka Steve Wynn tjara kapentingan lan karingkes sing Sheldon Adelson bisa dadi pamuter yen Majelis bill dadi hukum poker chip denominations dening werna.