SoftGamings, casino online platform panyedhiya lan game aggregator, wis dirilis produk anyar: Manggon Casino Mbendel.

Manggon Casino Mbendel paket 8 ndhuwur manggon casino panyedhiya poker chip customizer software free download. Entuk manfaat utama saka nggayuh mbendel tinimbang nggabungaken panyedhiya dhewe ing kasunyatan sing paket bisa integrasi liwat siji ndadekake API – cepet, gampang lan biaya-èfèktif. Loro saka kang biaya-efisien lan wektu-efisien solusi, Manggon Casino Mbendel uga kanthi mobile-siap poker chip khusus bono ar. Vladislavs Hveckovics, ing CIO lan co-pendiri ing SoftGamings, kasebut sing "SoftGamings nawakake gedhe komersial ing nggayuh prodhuk iki mbendel.

Dibandhingake kanggo njupuk saben game panyedhiya dhewe, Manggon Casino Mbendel tegese tabungan serius kanggo operator. Apa liyane, we offer siji kanggo mlebu persetujuan, kang gawe katut ora perlu kanggo dhowo legal rembugan karo saben panyedhiya, kang biasane njupuk sasi." Ing mbendel kalebu ing ngisor iki manggon casino pasar suppliers: Évolusi Game, NetEnt Manggon, BetGames.tv, Bejo Tilas, Ezugi, Asia Manggon Tech, Asli Game lan Vivo game poker chip denominations $20 tuku. Bab SoftGamings SoftGamings iku B2B perusahaan sing wis ana kanggo liwat 9 taun.
Gadhah kuwat IKU tim lan expertise ing gambling lan gambling online industri, SoftGamings wis gained ing ajining diri saka piranti lunak sing dipercaya panyedhiya lan game aggregator slot mesin teka vincere ulisse. Loro saka sistem game, SoftGamings nawakake Putih Label lan Turnkey platform, uga minangka perusahaan kang unik solusi, kaya pembayaran solusi, bonus & kasetyan sistem, lan liya-liyane.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi: Website: https://www.softgamings.com Email: [email protected] Skype: SoftGamings Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.