"Aku ora bisa ngomong sing ana sawetara kesempatan sing kita are looking ing, lan sing salah siji saka wong-wong mau," Bobby Soper, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Mohegan Suku Game Panguwasa, marang Dina. Tenan nangani sale, CBRE Las Vegas, diterangake 68-crita Fontainebleau Resor Las Vegas, kang amarga kanggo dadi Nevada kutha kang kapindho bangunan paling inggil, minangka "salah siji sing paling apik pembangunan ing Las Vegas ing akeh taun". Miturut laporan saka Connecticut Dina koran, Fontainebleau Resor Las Vegas near mburi lor Las Vegas Strip bab 70% lengkap lan iki kadhaptar for sale in November karo takon rega saka $650 yuta. Ing Fontainebleau Resor Las Vegas iki originally envisioned minangka 3,900-kamar resort casino ngrampungake karo konvènsi tengah lan akeh toko spasi nanging mlayu menyang kangelan kurang saka rong taun sawise bejat lemah poker chip denominations $20 tuku. "Supaya adoh, dadi apik." slot mesin teka vincere ulisse. Pemilik saka buta Mohegan Srengenge, Mohegan Suku Game Panguwasa, kasengsem ing mundhut Las Vegas casino property sing ambruk menyang bangkrut nalika ing construction ing taun 2009 slot machine co kanggo znaczy. Kesempatan kaya iki ana sawetara lan adoh antarane." Ing Mohegan Suku Game Panguwasa, kang uga ndarbeni Mohegan Sun Pocono fasilitas ing Wilkes-Barre, Pennsylvania, tambahan saged lan ngemu saham usaha ing Resort Casino Hotel ing Atlantic City, New Jersey slot mesin dhuwit recehan nempel swara.
"Struktur wis well-maintained lan siap kanggo langsung pembangunan kanggo nggawa menyang fruition ing sesanti saka sawijining sabanjuré pemilik," maca statement saka Yohanes Knott, Executive Wakil Presiden kanggo CBRE Las Vegas slot mesin kode visual basic. "Temenan, kita bakal duwe kanggo duwe partners kanggo melu ing soko sing gedhene," Soper marang koran crown casino sydney construction biaya.