Casino game ing Argentina wis digawa menyang virtual standstill sawise telung kumpulan mèlu nggabung karo pasukan on Monday kanggo nelpon serangan indefinite ing protest ing bisa introduksi saka anyar pajak saiki kang dianggep dening dprd roulette electronique casino mise maksimum. Miturut laporan saka G3 Newswire, aktif serangan melu watara 250,000 buruh lan wis kena pengaruh kasino, bingo aula, racetracks lan lotre agensi tengen kabèh bangsa. Iku kacarita sing Uni Saka Game Buruh, Asosiasi Saka Racetrack Lan Totoan Personel Agensi lan Gastronomic Sektor Buruh Uni njupuk kaputusan kanggo lumaku metu sawise governing Cambiemos politik collation, kang dipimpin dening Presiden Mauricio Macri, ngajokaken ngenalke federal aturan kanggo mundhakaken tambahan $375.32 yuta taun liwat implementasine saka pakaryan anyar coushatta casino resort rv park. "Langkah iki dadi marang politik janjinipun iki pemerintah kanggo ngurangi tax meksa ing pribadi aktivitas," maca statement saka Argentina Chambers Saka Kasino Lan Bingos Lan Annexes coushatta casino resort nomer telpon. Pemerintah rencana, kang pangritik ngelekake bisa sijine minangka akeh minangka 20,000 proyek ing resiko, bakal kabaripun ndherek imposition saka $2,502 tax tetep ing saben saka 80,000 slot ing Argentina kajawi 0.75% tugas ing kabeh wagers coushatta casino resort park banyu.
"Yen gagasan sing nganggo saka imposing tax ing bets lan pembayaran kanggo saben slot mesin nerusake, perusahaan bakal ing brink bangkrut lan ewu buruh bakal kelangan proyek sing," maca statement saka Ariel Fassione saka Uni Saka Game Buruh. "Ing sektor wis kebayar 60% saka bathi tax ora ngetang sosial liyane biaya lan pesti sembarang anyar perubahan bakal micu dipecat coushatta casino resort kali puguh. Mulane, kita wis gabung kita partners saka gastronomic industri, saka ing racetracks lan saka provinsi agensi kanggo serangan lan nggawe wong-wong mau ngrungokake." Ing kumpulan sing kabaripun uga wus kanggo ngirim pesen menyang dprd kanggo Buenos Aires Provinsi sawise padha dicethakaké rencana sing bisa ndeleng ing negara kang paling gedhé lan paling pedunung negara ngumpulake tambahan $50.04 yuta taun liwat imposition saka $1.25 bingo bale ngleboke ragad.
Pejabat sing dinuga menapa malih considering mundhakaken provinsi revenue game reged tingkat tax dening rong nilai persentasi kanggo 14% karo setengah saka diklumpukake dhuwit arep kanggo munisipalitas karo liyane nyetel aside kanggo bantuan dana masalah gambling efforts..