Binion ing downtown Las Vegas wis ngilangi bab 20 proyek full-time, perusahaan spokeswoman ngandika.
Spokeswoman Lisa Robinson ngandika terus resesi mimpin perusahaan ana kanggo ngilangke sawijining valet perusahaan layanan parking lan nggawe owah-owahan ing pangan lan wedang departemen crown casino sydney rollers dhuwur. "Liwat pungkasan 2½ taun, Binion kang Gambling Hall lan Hotel wis kanggo nyetel kanggo tantangan digawa babagan dening iki unprecedented ekonomi resesi," Robinson ngandika ing statement crown casino sydney dina spa. "Kita wis kanggo nggawe pancasan angel, lan tanpa asil dandan sing pinunjul ing ekonomi lan kita dhewe revenue, kita kudu terus kanggo nggawe wong-wong mau." Perusahaan poto-parkir garages kanggo tamu tetep mbukak lan free kanggo casino pelanggan karo validasi apa sampeyan tip kasir ing casino. Dheweke ngandika Binion kang uga mandegake porsi jajanan kanggo karyawan ing pegawe panedhaan kamar; tinimbang padha bakal mbayar kanggo siji kulawarga saben shift. apa sampeyan tip panjenengan blackjack bakul.