"Kita dikenali nomer saka kelemahane ing laundering anti-dhuwit lan tanggung jawab sosial kontrol digunakake dening Betfred," maca statement saka Richard Watson, Program Direktur kanggo Gambling Komisi. Nanging, Gambling Komisi ditemtokake sing operator wis gagal kanggo nindakake cocok kir kanggo verifikasi informasi iki star casino sydney kode diskon.

Diselidiki dening Gambling Komisi ditemtokake sing Betfred wis digawe mung "informal" lan "ad-hoc" efforts kanggo ngenali sumber saka bettor kasugihan nalika tambahan mboten saguh kanggo njaga tepat cathetan saka sembarang kir. Menapa malih, bookmaker kanggo tangan liwat sukarela utang saka $1.11 yuta saka kang $628,976 wis earmarked kanggo korban penipuan karo seko arep kanggo tanggung jawab sosial nimbulaké. British bookmaker Betfred wis ngrambah menyang utang karo Gambling Komisi pengatur sing bakal ndeleng iku mbayar nggoleki liwat $1,15 yuta kanggo mboten saguh kanggo mirsani sing tepat anti-money laundering cara star casino sydney email alamat. Desember weruh Caesars Hiburan Interaktif setuju kanggo mbayar ing keluwihan saka $1,19 yuta karo Pangkat Group kang penalized ing September kanggo tune saka $1.34 yuta. Langkawi-based Betfred iki dipeksa kanggo ngalami a review saka sawijining lisensi sawise saéngga individu ing West Yorkshire sing wis dicolong saklawasé $1,21 yuta saka juragan kanggo wager a "babagan pinunjul" dana iki online. "Gambling Komisi saiki wis rampung sawetara saka sudhut kasus liwat suwene sepuluh sasi anjog kanggo watara $5,31 yuta ing paukuman paket," maca statement saka Watson 6 meter slot kotak antena. "Kasil lan temonan ing kasus iki nyedhiyani sinyal cetha kanggo operator perlu kanggo sinau ing pawulangan saka iki kanggo tanggung jawab sosial lan laundering dhuwit kontrol utawa resiko madhep sanksi angel.". Iki paling anyar ing senar saka kasus padha sing klebu Gala Karang Group kang kena denda sing jumlahe liwat $1.24 yuta ing April nalika Pantun Daya iki kenek kanggo $440,000 ing februari. Iki ana senadyan customer, sing dihukum kanggo 40 sasi ing pakunjaran ing januari, kang ing ndhuwur lima percentile ing syarat-syarat nglampahi lan mediawiki lan pun bank statement karo "ora duwe aturan baku" pola saka celengan 6 max poker tabel posisi.