anking klompok Morgan Stanley ngandika asil survey saka hotels in Macau nunjukaké sing kurang padha kebak dipesen kanggo Natal lan Taun Anyar periode mangsa iki saka setahun kepungkur – kang bisa utawa ora bisa dadi tandha sing desember liburan bisnis kasino ing Macau bakal bisa alon taun iki saka pungkasan.wigati ditanggepi dening stockbroking lengen investasi bank ing desember 18 ngandika survey, rampung ing desember 12, ketemu sing 11 metu saka 23 hotels nliti padha kebak dipesen kanggo ing paling sithik papat bengi antarane tanggal 21 desember iki taun lan 1 januari taun sabanjuré.organ Stanley ngandika padha survey pungkasan mangsa ketemu sing 13 21 hotels nliti padha kebak dipesen kanggo ing paling sithik papat bengi ing periode sing cocog.ost gamblers ing kasino sing turis, lan pengunjung sewengi sing biasane dianggep minangka kang luwih terkenal sumber revenue kanggo kasino saka dina-trippers.ut sawetara investasi analysts ngomong ana ora perlu dadi gathukane langsung antarane judhul nomer saka pengunjung kanggo Macau lan kinerja saka kutha kang revenue game reged (GGR), minangka nomer relatif cilik rollers dhuwur utawa uga-heeled awis pemain akun kanggo disproportionately gedhe jumlah saka GGR.fficial data nunjukaké sing rata-rata GGR saben sasi ing Macau ing page 11 sasi taun iki saklawasé MOP276.38 milyar (US$34.29 milyar), 13,7 persen luwih saka ing cocog periode pungkasan taun sing, nalika nomer saka pengunjung menyang kutha wungu dening mung 9.1 persen kanggo 32.2 yuta. slot nigeria tuku lan mbayar mengko.